Politie zoekt zes jongeren die mogelijk meer weten over mysterieuze dood van Oostendse chef-kok

Redactie KW

Het roerloze lichaam van Pieterjan Bentein werd dinsdagnacht 17 mei aangetroffen langs het fietspad op de Konterdamkaai in Oostende. Hij overleed kort nadien in het ziekenhuis. Over de omstandigheden van zijn dood is er nog altijd geen duidelijkheid.

Pieterjan lag die nacht roerloos op de grond en werd onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht waar hij nadien overleed aan zijn verwondingen. De Oostendenaar was die avond met zijn fiets onderweg van het centrum van Oostende naar zijn woning in de wijk Konterdam. Hij is gevallen, maar het is nog onduidelijk in welke omstandigheden dit gebeurd is.

Uit het onderzoek blijkt dat er kort voor de aankomst van de politie een groepje van een zestal personen, vermoedelijk vier jonge mannen en twee meisjes, werd opgemerkt ter hoogte van de plaats waar Pieterjan werd aangetroffen. De speurders zouden graag met deze personen in contact komen om zo meer klaarheid te krijgen over de omstandigheden van het ongeval. Discretie wordt verzekerd.

Was je één van die zes personen of heb je meer informatie over deze zaak, dan willen de speurders dit graag weten. Alle informatie is welkom op het gratis nummer 0800 30 30 0 of via opsporingen@police.belgium.eu.

(FJA – Foto’s a-DJ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier