Politie Westkust wint 2de schiettornooi met Franse gendarmerie, Franse politie en Basis Koksijde

Foto EDK
Redactie KW

Politiezone Westkust uit De Panne, Koksijde en Nieuwpoort heeft de 2de editie van het schutterstreffen met de Franse gendarmerie, Franse Politie, Basis Koksijde en een VIP-ploeg gewonnen.

Voor de schutterswedstrijd werden 4 schietproeven voorzien. Per proef werd met een ander type wapen gevuurd. Dit gaf de deelnemers ook de gelegenheid om met een wapen van de collega’s te schieten temeer er sinds enkele jaren een nauwe samenwerking is tussen de PZ Westkust en de Franse collega’s.

De ploeg van de Politiezone Westkust bestond uit Johan Vandenberghe, Dimitri Vandepoele, Mario Thybaut en Aaron Rousseeuw. Individueel was de 1ste plaats voor Dimitri Vandepoele die daarmee zijn titel van beste schutter, net als vorig jaar, verlengde. Op de 2de plaats strandde Fred Maerten van de Franse gendarmerie en op de derde plaats Wim Vermang van Basis Koksijde. In ploegverband won de politiezone Westkust. Op nummer 2 de Franse collega’s van de gendarmerie, op 3 Basis Koksijde, op 4 de Franse politie en op 5 de VIP-ploeg. De ploeg van Politiezone Westkust mocht dan ook de trofee en de gouden plaketten in ontvangst nemen.

(EDK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier