Politie van Blankenberge zoekt gemaskerde man die schoolkinderen schrik aanjaagt

17/12/14 om 11:40 - Bijgewerkt om 11:40

Bron: Kw

Op de facebookpagina van de lokale politie Blankenberge-Zuienkerke is gisteren een opvallende oproep verschenen. Blijkbaar jaagt een enge man de schoolkinderen de stuipen op het lijf in een park.

Politie van Blankenberge zoekt gemaskerde man die schoolkinderen schrik aanjaagt

© Foto immo-blankenberge.be


© Foto immo-blankenberge.be

"Dinsdag 16 december werden er we door de directie van de vrije basisschool Sint-Jozef in de Schaapstraat van op de hoogte gebracht dat er zich een verdachte situatie voordoet in Parc De Craene. Sinds het begin van dit schooljaar zou er zich op schooldagen rond 7.30 uur een persoon verschuilen nabij de standbeelden in Park de Craene", klinkt het.

"De persoon zou een wit masker dragen en kinderen die te voet op weg naar school zijn op die manier angst aanjagen. De persoon verstopt zich met zijn masker achter de standbeelden. Wanneer een kind voorbijkomt, gaat hij boven de standbeeldverlichting staan en maakt hij 'enge' geluiden om hen bang te maken. De laatste weken zou de persoon dit nagenoeg elke schooldag doen."

De politie gaat intenser patrouilleren in het park maar vraagt de bevolking toch om verdachte situaties onmiddellijk te melden.

(FJA)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!