Pittem organiseert ‘Nightrun for life’ voor warmste week van Studio Brussel

© NS
Redactie KW

Het sportieve evenement, waarbij men kan lopen of wandelen voor het goede doel, gaat door op zaterdag 17 december. Inschrijven is noodzakelijk.

Het zijn enkele sportievelingen van Forza8740 die jaarlijks iets willen doen rond de actie van Studio Brussel. Ze kwamen een drietal jaar terug op het idee om een loopwedstrijd in elkaar te steken en daar breien ze graag een vervolg aan. Nieuw voor deze editie is dat de organisatie samenwerkt met de KVLV en de Landelijke Gilde. Die landelijke verenigingen zorgen dat het Kerstdorp er stralend en warm zal uitzien.

Ook voor deze editie koos men ervoor om de financiële opbrengst aan een goed doel te schenken. De centen gaan dit keer naar VZW Hartekamp. Hartekamp zorgt ervoor dat kinderen met een beperking of kinderen die gezondheidsproblemen hebben de kans krijgen om op zomerkamp te trekken. Naast het zomerkamp gaan ze ook op vakantieweek en zijn er uitstappen voorzien.

Deelnemers kunnen zich inschrijven en dit kan enkel op voorhand. Het avondlopen of avondwandelen start tussen 18u en 19.30u aan zaal De Magneet. De kostprijs bedraagt 15 euro voor volwassenen en kinderen beneden de 12 jaar betalen 10 euro. Inschrijven kan tot en met 12 december via deze website of via vancoillie.christophe@telenet.be.

(NS – Foto NS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier