Peter Warlop stopt als secretaris Brugse Handelsvereniging Zilverpand

© BP
Redactie KW

Na rijp beraad heeft Peter Warlop beslist zijn functie als secretaris van de Handelsvereniging Zilverpand neer te leggen.

Sinds zijn aantreden in de Handelsvereniging Zilverpand, toen nog onder leiding van Ellen Vandenbroucke van de tearoom ‘t Silversant, heeft Peter Warlop zich steeds met veel passie ingezet voor om het imago van het Zilverpand op te krikken.

“Onder de toenmalige beheerder BNP Paribas Real Estate voor eigenaar Aberdeen mocht ik heel wat activiteiten organiseren : de braderie, de eindejaaractiviteiten, de optredens van Eddy Wally en Barbara Dex, de komst van Sinterklaas”, aldus Peter Warlop.

“Jaar na jaar groeide het aantal activiteiten. Vorig jaar nog pakten we uit met Wintertime in het Zilverpand tijdens de eindejaarsperiode. Helaas werden de activiteiten niet door iedereen geapprecieerd. Ik heb nog wat artistieke vrijheid nodig en in de toekomst zou dit niet meer mogelijk zijn.”

“Ik zal ongetwijfeld veel mensen ontgoochelen, want in het Zilverpand was ik het aanspreekpunt geworden voor de handelaars, maar ook voor de bewoners. Mijn werk was bijlange nog niet af, maar het huidige klimaat heeft mij tot deze beslissing genoopt.”

Lokale radio

“Ik blijf verder actief met mijn lokale radio RGR-fm op 107.7 kHz. We zullen rechtstreeks uitzenden van op de Meifoor en zijnin onderhandeling met het Brugs Handelscentrum voor het verzorgen van de muziek tijdens de braderieën en eindejaar”, besluit Peter Warlop.

(SR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier