Paul Severs verrast koppel uit Geluwe op huwelijksfeest

© MPM
Redactie KW

Zaterdag rond middernacht werden Hermien Koopman en Pieter Catry uit Geluwe op hun huwelijksfeest in Roeselare verrast met een optreden van Paul Severs. De meest geboekte Vlaamse artiest zette zaal Ter Eeste gedurende een half uur in vuur en vlam met zijn grootste hits.

De broer van de bruid, Désiré Koopman, had voor deze stunt gezorgd. “Hermien en Pieter leerden mekaar op 13 november exact zeven jaar geleden kennen op een Vlaamse Schlageravond in Jeugdhuis de Jukte in Geluwe, dus vond ik het gepast om een live optreden van Paul Severs cadeau te doen op hun huwelijksfeest. Ik zag de zanger zelf al verschillende keren in actie en hij zorgt altijd voor een unieke ambiance”, motiveerde de 23-jarige Geluwenaar zijn keuze.

Het koppel zelf en de genodigden genoten duidelijk van de passage van de showbizz vedette die al meer dan 50 jaar op de planken staat.

Paul Severs verrast koppel uit Geluwe op huwelijksfeest
© MPM

“Dit hadden we niet verwacht. Dit was origineel en een schot in de roos, want de sfeer zat er vanaf de eerste noot al goed in. De ene polonaise volgde na de andere”, lachte het kersvers koppel.

(MPM/Foto’s MPM)