Overrompeling op nieuwjaarsreceptie in Oostrozebeke

Bij het binnenkomen werd iedereen verwelkomd door de mensen van het gemeentebestuur. © Foto CLY
Redactie KW

Het mag gezegd dat de tweejaarlijkse nieuwjaarsreceptie, zondagmiddag georganiseerd door het gemeentebestuur van Oostrozebeke, alweer een enorm succes was.

Het nochtans heel ruime Ontmoetingscentrum liep in een mum van tijd nokvol met een paar duizend heel enthousiaste inwoners. De burgemeester en zijn ploeg hebben zo wellicht ongeveer de helft van de bevolking kunnen ontmoeten. In zijn korte toespraak wist burgemeester Karl De Clerck te vertellen dat deze gratis receptie er vooral is om iedereen te bedanken voor zijn inzet voor een leefbaar Oostrozebeke. “Jullie zijn de aandeelhouders en de ambassadeurs van Oostrozebeke”, opende de burgemeester.

De gratis receptie, die startte om 10.30 uur en eigenlijk voorzien was tot 12.30 uur, liep door de enorme opkomst uit tot ver over 14 uur want zelfs tot na middaguur bleef het volk maar toestromen. Alles was bovendien gratis en iedereen deed zich dan ook volop te goed aan de wijntjes, het frisse bier, de snacks en de frisdranken. De bestelploeg van dienst, de Gezinsbond, had de handen vol om iedereen op tijd te bedienen. Gelukkig was de sfeer opperbest en genoot iedereen met volle teugen van dit heerlijk gemeentelijk aanbod. (CLY)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier