Ouders van te vroeg geboren Miel organiseren benefiet voor afdeling neonatologie in Brugge

17/11/16 om 20:13 - Bijgewerkt om 20:11

"We zijn de mensen van die afdeling echt dankbaar", klinkt het bij de ouders.

Ouders van te vroeg geboren Miel organiseren benefiet voor afdeling neonatologie in Brugge

Miel Parmentier (nu 8 maanden) kwam drie maanden te vroeg op de wereld. Daardoor is hij een tijdje in het ziekenhuis AZ Sint-Jan van Brugge gebleven, op de afdeling neonatologie. De eerste week was vooral kritiek voor de kleine baby. "De eerste dagen leefden we van uur tot uur. Miel woog 630 gram bij de geboorte," vertellen de ouders Tine Florin en Kevin Parmentier.

Delen

Zelfs de schoonmaakster steunde ons en vroeg ons hoe het ging

Het koppel had gelukkig veel steun aan hun omgeving, maar ook aan het ziekenhuis zelf. "We zijn de mensen van die afdeling echt dankbaar. Niet alleen de verpleegsters en dokters, maar echt alle personeel. Zelfs de schoonmaakster steunde ons en vroeg ons hoe het ging", vertelt Tine. "Vandaar dat we heel graag een kaasbenefiet willen organiseren." De volledige opbrengst gaat naar het MiraLouisefonds.

(TDL)

>> De benefiet vindt plaats op zaterdag 3 december vanaf 18.30 uur in cc De Steiger. Volwassenen betalen 20 euro voor het kaasbuffet of charcuteriebordje. Er is een aperitief inbegrepen. Kinderen betalen 10 euro voor kaasballetjes met frietjes en een geschenkje van Sinterklaas. Kaarten zijn te verkrijgen via het Kazematje, Bruggestraat 25 te Menen of via mielforneo@outlook.com.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!