Oproep naar verloren trouwring van vrouw uit Veurne al meer dan 5.000 keren gedeeld op 1 dag tijd

04/11/16 om 11:21 - Bijgewerkt op 07/11/16 om 16:25

Nele Bruynooghe uit Veurne verloor donderdag haar trouwring op de trein. Via Facebook deed ze een oproep in de hoop het kostbare kleinood terug te vinden. Amper 20 uren later was haar bericht al meer dan 5.000 keren gedeeld.

Oproep naar verloren trouwring van vrouw uit Veurne al meer dan 5.000 keren gedeeld op 1 dag tijd

"Net mijn trouwring verloren op de trein bij het overstappen in Gent...", schreef Nele Bruynooghe, echtgenote van Steven Dedrie, uit Veurne donderdagmiddag op haar profielpagina op Facebook. "Ik had hem op mijn jas gelegd toen ik handcrème smeerde. Toen ik mijn jas terug heb aangedaan, moet hij op de grond gevallen zijn. Graag zoveel mogelijk delen! Wie weet... Titanium ring met 1 diamantje, gravering binnenkant: Nele & Steven 17-05-2008."

"Even de kracht van FB checken, fingers crossed!!", schrijft ze er nog bij, en over die kracht heeft ze vooralsnog geen klagen: 5.300 'shares' op nog geen 24 uren tijd is niet min. Al heeft het haar voorlopig wel haar trouwring nog niet opgeleverd...

(FJA)

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit

Lees meer over: