Opnieuw Valentijnzwemmen in De Treffer

Zwembadbeheerder Merel Alloo en lesgever-sportpromotor Maxim Himpe nodigen uit naar het Valentijnzwemmen. © DJW
Redactie KW

Zwembadbeheerder Merel Alloo en lesgever-sportpromotor Maxim Himpe hebben er samen met Katrijn Titeca voor gezorgd dat het Valentijnzwemmen van woensdag 14 februari vanaf 17 tot 21 uur in De Treffer in Waregem een voltreffer zal worden.

Niet dat het er zal bulken van het zwempubliek, maar het evenement wordt in een feestelijk jasje gestoken dat helemaal kadert in dé verloofden-/verliefdendag van het jaar. “Wij zijn al enkele jaren bezig met het Valentijnzwemmen op de kalender te plaatsen“, zegt Katrijn Titeca. “In de vooravond krijg je altijd wel zwemmers die houden van het moment zelf. Dat zijn vooral jongeren. Zeg maar het jong publiek tussen 16 en 30 jaar. Ouderen zijn natuurlijk ook welkom. Maar je treft tijdens die uurtjes vooral een jonger publiek aan in het water. Dat is al verschillende edities het geval.”

Stoomcabine

Voor de gelegenheid zal het bad met zijn vele waterpartijen een speciale onderwaterverlichting krijgen. En er is ook stemmige achtergrondmuziek om mee de sfeer te kleuren. Relaxen op woensdag 14 februari is het ordewoord van de dag. En dat zal ook het geval zijn in de Treffer. Er is overigens een ‘specialleke’ aan verbonden. In het publicitaire Gouden Blad konden de Waregemnaars de voorbije weken een bon vinden die ze moeten uitknippen. Indien ze die afgeven aan de kassa krijgen ze een gratis sessie in de stoomcabine of de whirlpool van het bad aangeboden.

(DJW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier