Opnieuw ‘Dag voor het Leven’ in Dadizele

© JAN STRAGIER
Redactie KW

Samen met de novene in september vormt de meimaand de uitgelezen periode voor de Mariaverering van Onze Lieve Vrouw van Dadizele. Uitschieter daarin vormt zondag 22 mei met de ‘Dag voor het Leven’.

Zondag 22 mei organiseert de bedevaartanimatie Dadizele in samenwerking met Pro Vita en Gezin & Leven opnieuw de ‘Dag voor het Leven’. Om 9 uur start de ‘Tocht voor het Leven’ aan het station in Kortrijk, een wandeling van zowat 18 km. Er kan ook aangesloten worden in Moorsele om 13.15 uur aan de kerk voor de resterende 7 km.

Om 15.15 uur kan er tijdens de aanbidding deelgenomen worden aan het Rozenkransgebed. Er is ook biechtgelegenheid. Om 16 uur is er een eucharistieviering met bijzondere oproepen en beden om bescherming van het menselijk leven waarin pastoor André Monstrey voorgaat in concelebratie met alle aanwezige priesters.

Voor alle info en afspraken voor bedevaarten kan je terecht bij pastoor Monstrey (056 50 91 50) of via andre.monstrey@telenet.be of via onthaal kerk op 56 50 52 86. (RBD)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, De Weekbode editie Roeselare.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier