Opnieuw après-skihappening in Desselgem

Gaëtan Coorevits en Jurgen Van Maerrem. © HDV
Redactie KW

Na enkele geslaagde edities op de nieuwe locatie vindt ook dit jaar de après-ski weer plaats in de magazijnen van AS Tegel in de Pitantiestraat in Desselgem.

Tijdens een gezellige persbabbel stelde de werkgroep onder leiding van voorzitter Jurgen Van Maerrem de nieuwe editie voor, die zal plaatsvinden op zaterdag 27 januari in het Klokkenhof. De organisatoren gaan back to basics, het donderdag- en vrijdagconcept verdwijnt en men gaat weer de focus leggen op de après-ski. Ook qua muziek wordt de focus meer uitgebreid naar schlagers en ambiance. Voor de après-ski op zaterdag blijft de formule behouden. De indoorkermis is ook dit jaar weer van de partij en het springkasteel natuurlijk ook.

De standen worden beperkt tot 12 deelnemers, waardoor iedere standhouder zijn goede verkoop kan garanderen. Alles wordt aangekleed in de bekende après-skisfeer. Vestiaire is weer aanwezig en de capaciteit van de toiletten wordt behouden. Ook dit jaar is het zo dat men met een toegang van 5 euro gaat werken.

“Hiervoor krijg je wel een wc-bandje, een vestiaireticket en een consumptie aan de Unizo-toog. De security blijft ook dit jaar aanwezig op de après-ski. Het evenement vindt plaats van 15 tot 3 uur”, aldus voorzitter Jurgen Van Maerrem, die bijgestaan wordt door een werkgroep met onder meer Gaïtan Coorevits.

(YVW/foto HDV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier