Opmerkelijke West-Vlaamse tatoeage met lachende 'stutte' gespot in Ooigem

11/11/16 om 16:06 - Bijgewerkt om 16:03

Tatoeages mogen de jongste jaren dan wel sociaal aanvaard raken, van het exemplaar van Thomas Verleye kijk je toch even vreemd op.

Opmerkelijke West-Vlaamse tatoeage met lachende 'stutte' gespot in Ooigem

"Veel mensen vinden nog altijd dat een tatoeage een betekenis moet hebben. Ik niet", lacht Thomas Verleye. © GF

Geheel in de Eigen Kweek-stijl ging de jonge Ooigemnaar voor een combinatie van Engels en West-Vlaams: "a stutte a day keeps the doctor away", als variant op de bekende Engelse uitdrukking met de appel.Thomas Verleye (23) studeert 'digital design & development' aan Howest Kortrijk en is naar verluidt een grote fan van boterhammen. In die mate zelfs dat er sinds kort eentje op zijn bovenarm getatoeëerd staat. Een werk van tatoueur Pomdeteir, die bekendstaat om zijn ludieke, cartoonachtige inkttekeningen.

"Ik leerde Pomdeteir kennen via mijn vriendin. Ik was meteen verkocht door zijn FC De Kampioenen-tatoeages en andere grappige werken. Het was ook mijn vriendin die het idee lanceerde om een stutte te laten zetten, zij het dan wel om te lachen. Het idee bleef echter enkele weken in mijn hoofd hangen en toen ik de tatoeëerder contacteerde, was die meteen gewonnen voor het idee. Dergelijke banaliteiten zijn helemaal zijn ding", lacht Thomas.

Delen

"Ik ben nogal een zeveraar, dus dat ik met zoiets afkom, is eigenlijk niet zo'n grote verrassing"

Voor hem is de tatoeage niet meer dan een humoristische knipoog, zonder een diepere betekenis. Zijn omgeving reageert verdeeld. "Mijn broer vindt het belachelijk, anderen vinden het hilarisch. Ik ben nogal een zeveraar, dus dat ik met zoiets afkom, is eigenlijk niet zo'n grote verrassing. Spijt zal ik er zeker niet van hebben. De tatoeage is professioneel geplaatst en ik vind hem gewoon leuk."

(WVH)

>> Pomdeteir plaatste ook al een tatoeage met de leeuw van Bellewaarde. Bekijk nog meer werken op zijn Instagram: https://www.instagram.com/pomdeteir

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!