Opening Fair Tradewinkel ‘Tear Craft’ op 13 april in Boezinge

"Veel geschenkartikelen, bijvoorbeeld juwelen, worden rechtstreeks uit Gambia meegebracht", aldus An De Meester. (Foto FB) © (Foto FB)
Redactie KW

Op zondag 13 april opent de Fair Tradewinkel ‘Tear Craft’ zijn eerste winkel in België, in de Brugstraat in Boezinge.

De vzw Tear Craft is een groeiende alternatieve christelijke handelsorganisatie voor alternatieve handel die eerlijke producten importeert en de belangen van de producent of de maker vooropstelt, ongeacht zijn geloof, cultuur of huidskleur. De vzw steunt ontwikkelingswerk door de import en verkoop van eerlijke producten. Tear Craft draait volledig op vrijwillige basis. Er bestond al een Fair Tradedepot van Tear Craft waar men goederen op bestelling kon afhalen. Nu opent in Boezinge de eerste winkel in ons land.

Openingsuren

De winkel wordt deze week ingericht en gedecoreerd door het 7de jaar Mode en Verkoop van het OLVi Poperinge, als klasopdracht. De winkel is open vanaf 14 april op maandag en dinsdag van 9 uur tot 17 uur, en op donderdag van 13 tot 18 uur. Men kan dagelijks bestellen (ook verkoop per stuk) via de webshop www.tearcraft.be. “Thuis leveren doen we niet, want we krijgen bestellingen binnen van over heel België. Iedereen is welkom op de officiële opening van Tear Craft in de Brugstraat 11 op zondag 13 april van 14 uur tot 18 uur”, vertelt uitbaatster An De Meester. (FB)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Het Wekelijks Nieuws West van vrijdag 4 april

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier