Opening Batjes in Roeselare met Persprijs voor Stefaan Wybo

Redactie KW

Tijdens de officiële opening van de Batjes donderdagavond reikte de Roeselaarse Perskring hun Persprijs uit. Dit jaar gaat die naar Stefaan Wybo, teammanager van volleybalclub Knack Roeselare.

Stefaan Wybo kreeg na een online poll de meeste stemmen, hij haalt het voor andere kandidaten Jelle Vandendriessche en actrice Machteld Ramoudt. Stefaan werd genomineerd als een van de gezichten van volleybalclub Knack Roeselare, als teammanager is hij daar manusje-van-alles. De nominatie en de Persprijs is de bekroning voor een topseizoen met de titel anderhalve maand geleden als kers op de taart. Hij krijgt een unieke foto van fotograaf Lieven Lefere.

“Ik zag de nominatie als een beloning voor het vele werk van alle vrijwilligers binnen de club. Ik speel mijn rol, maar daarnaast zijn er nog zoveel mensen die heel wat tijd en energie in de ploeg steken. Het is mooi dat de mensen dat waarderen”, aldus Stefaan. Hij is al vele jaren teammanager, de eerstvolgende Europese wedstrijd wordt zelfs zijn honderdste.

De Batjes openen vrijdagavond met ‘t Vat van Rodenbach op de Grote Markt. Van zaterdag 28 tot en met maandag 30 juni zijn er heel wat activiteiten en optredens.

(TD)

Lees ook meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier