Opbrengst van zesde Kerstbal gaat naar vzw Ten Anker

Redactie KW

De VZW De Tempeliers organiseren straks op 25 december 2014 reeds voor de zesde maal hun Kerstbal waarvan de opbrengst ieder jaar naar een goed doel gaat.


De Tempeliers werd opgericht in 2008 en heeft een maatschappelijk doel, met name een aantal sociaal-culturele verenigingen financieel te ondersteunen.

“In het verleden hebben we reeds fondsen geschonken aan onder meer Caritas, vzw Tandem, Akabe Funk en Somival. Om dit doel te bereiken organiseren op regelmatige basis events en activiteiten. De bedoeling is immers een wisselwerking tussen De Tempeliers en verschillende Waregemse verenigingen te doen ontstaan” aldus voorzitter Hein Defrenne. “Dit jaar zullen we ons richten op één centraal project ten dienste van de VZW Ten Anker die zich inzet in het begeleid wonen voor mensen met een mentale beperking. Vooraf is er van 18u30 tot 21u30 een VIP-receptie in Waregem Expo en het bal start dan aansluitend. De verwachten opnieuw een duizendtal feestvierders” geeft hij nog mee.

Valerie De Cabooter, Bruno Desmet-Carlier, Hein Defrenne, Rutger Vaernewijck, Kurt Verstaen en Ben Ducatteeuw (zien foto) maken deel uit van de bestuursploeg van de VZW De Tempeliers die nu resoluut kiezen voor Ten Anker die twee tuchscreens willen aankopen voor hun spraaktechnologie.

(YVW).