Opbrengst benefiet is voor KW. IBIS

Redactie KW

De vrienden van Moby Dick schonken al meer dan 20.000 euro aan het goede doel

In Brasserie Moby Dick aan de Visserskaai in Oostende schonken de vrienden van van Moby Dick een mooie som van 2.535 euro aan KW. IBIS. Dit is de opbrengst van het 10de Benefit Moby Dick, die op zondag 5 juli 2015 plaats greep op het Paulusplein in Oostende, met optredens van onder meer Wendy Van Wanten en Will Andis.

In tien jaar tijd schonken de Vrienden van Moby Dick al meer dan 20.000 euro aan het goede doel. Initiatiefnemers Karel en Franzie van de Moby Dick, regisseur Daniël Lisabeth en sponsor Rudy Verburgh van Reizen Thalassa overhandigden de check aan directeur Philip Declerq van KW Ibis.

“Het is de derde keer dat we gesteund worden door de vrienden van Moby Dick,” legt directeur Declercq uit. We hebben het geld gebruikt voor de aankoop van donsdekens, fietsen en als subsidiëring voor onze jaarlijkse zomeruitstap met de 16 kinderen die nooit naar huis gaan. Dit jaar krijgen we opnieuw meer dan 2.500 euro en dat zal gaan naar ons Zorgfonds, waarmee we extra noden (dokters, medicijnen, brillen), die niet gesubsidieerd worden, betalen. KW IBIS is de vrienden van Moby Dick zeer dankbaar. We hebben momenteel 108 kinderen en we zorgen ervoor alsof het onze kinderen zijn!”

(FRO)

Foto FRO De overhandiging van de check aan directeur Philip Declercq, juf Cirana Diet en de kinderen Tristan en Ivan.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier