Opbouw Foodtruckfestival Barrio Cantina van start in Brugge

Kristien Costeur, Tim Van den Heuvel, Annick Lambrecht en Remko Janszen zijn klaar voor de hapjes in open lucht. © Benny Proot
Redactie KW

In het Koning Albertpark, tussen het Concertgebouw en station, is woensdag de opbouw gestart voor het grote foodtruckfestival Barrio Cantina.

Vier dagen lang, van morgen donderdag tot en met zondag, presenteren de verschillende deelnemers met hun ‘rollende’ keukens verschillende exotische gerechten en wereldse maaltijden. Schepen voor evenementen Annick Lambrecht is blij met dit nieuwe evenement voor Brugge en dit net tijdens dagen dat zomerse temperaturen voorspeld worden. Ze hoopt dan ook dat heel wat Bruggelingen en toeristen de weg zullen vinden naar het Koning Albertpark. De organisatoren verwachten alvast 35 food trucks die een ruim aanbod presenteren met onder meer een ginbar, Aziatische specialiteiten, lekkers uit de zee, pannenkoeken, culinaire burgers, een heuse Leffe bar, poffertjes, mosselen,… Een dj zorgt vier dagen voor de nodige animatie en voor de kinderen wordt animatie voorzien. Barrio Cantina loopt op donderdag van 17 tot 24 uur, op vrijdag van 15 tot 24 uur, op zaterdag van 12 tot 24 uur en op zondag van 12 tot 22 uur.

(SR/ Foto BP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier