Opa uit Hooglede die onwel werd op terugrit voetbaltraining, is overleden

Norbert Vanroose.
Redactie KW

Het gaat om landbouwer Nobert Vanroose (71) uit Hooglede, die van 2001 tot 2006 schepen was in zijn gemeente en daarvoor ook zes jaar gemeenteraadslid was geweest.

Norbert was vorige maandagavond met zijn kleinzoon Noah en twee van zijn vriendjes op de achterbank op de terugweg van de voetbaltraining van NSVD Handzame toen hij in de Groenestraat in Handzame, ter hoogte van Foie Gras Handsaeme, onwel werd. De auto ging van de weg af en belandde in een weiland. De drie jongens bleken ongedeerd zijn maar werden uit voorzorg toch ook naar het ziekenhuis overgebracht. De hulpdiensten gingen meteen over tot reanimatie van de chauffeur en brachten hem kort daarna over naar het ziekenhuis. Daar is hij dinsdag overleden.

Norbert Vanroose werd geboren op 14 oktober 1944 in Diksmuide. Hij was de echtgenoot van Erna Maes, en de vader van Katelijn, Frederik en Liesbet. Hij laat ook zes kleinkinderen achter. De afscheidsdienst zal plaatsvinden op dinsdag 9 februari om 10.30 uur in de Sint-Amandskerk in Hooglede. (JRE)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, De Weekbode edities Roeselare en Torhout.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier