Oostende wil al wie sport samenbrengen via heroos.be

Redactie KW

Stad Oostende wil zich profileren als een sportief gezonde stad en wil nu zoveel mogelijk mensen in beweging en aan het sporten te krijgen.

Het project Heroos werd voorgesteld in Zaal De Spui, in aanwezigheid van leden van de Sportraad, Sportdienst en een groep Overdag-sportievelingen. (Foto FRO)

Wie in Oostende lid is van eender welke sportclub, dagelijks gaat fietsen of fitnessen, wekelijks gaat zwemmen… mag zich voortaan een ‘Heroo’ noemen. De stad wil al deze ‘Heroos’, ongeacht leeftijd of discipline, verenigen in één grote community, de grootste sportclub van Oostende. Bedoeling is dat iedereen iedereen motiveert om nog meer te sporten, nog meer in contact te komen met andere mensen.

Een bindmiddel om alle ‘heroos’ te verenigen wordt de website ‘heroos.be’, waarop iedereen een profiel kan aanmaken en zich linken aan een Oostendse sportclub. Via de website word je op de hoogte gebracht van al het sportnieuws en alle sportclubs in Oostende en krijg je tips over een gezonde levensstijl en gezond bewegen.

(FRO)