Oostduinkerke heeft een nieuwe Mieke Garnaal

Zittend v.l.n.r. Charlotte Lycke, Coline Nowé en Anaïs Demaret. Staand v.l.n.r. Andreas Cavyn (gemeenteraadslid en lid beheerraad VVV), Mieke Ghesquière (diensthoofd Toersime en secretaris VVV), Charlotte Castelein (gemeenteraadslid en voorzitter VVV), Christiane Moncarey (verantwoordelijke evenementen Toerisme en penningmeester VVV). © EDK
Redactie KW

Vrijdag werd Mieke Garnaal 2016 voorgesteld aan de pers. Er kon geen betere plaats gekozen worden dan het binnenplein van het NAVIGO voor het estaminet ‘In de Peerdevisscher’.

Coline Nowé uit Koksijde wordt op 17 juni officieel voorgesteld als Mieke Garnaal 2016 in de zaal Witte Burg. Coline is 16 jaar oud en volgt het 5de technische Creatie en Mode aan het Annuntiata Instituut Veurne. Coline is een creatieve meid die graag zelf kleren ontwerpt en maakt, cupcakes bakt en versiert, tekent en fotografeert. Daarnaast houdt ze ook van zwemmen, turnen, badminton, reizen, shoppen, gamen, voetbal kijken en met vrienden afspreken.

Charlotte Lycke en Anais Demaret, beiden 17 jaar jong, zijn de vriendinnen die Coline zullen ondersteunen als eredames. Charlotte en Anais volgen ook les in het Annuntiata Instituut te Veurne. Tijdens de avond van de paardenvissers op vrijdag 17 juni in de zaal Witte Burg, ontvangen zij hun lint en kroontje uit handen van Zohra Denys, Mieke Garnaal 2015, en Sofia Riahi, Gabriela Soare, eredames 2015.

(EDK – foto EDK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier