Ook twaalfde editie Par8 is een succesnummer

Julie Van Elk en haar Deerlijkse vriendin Marie Vanoverschelde. © AV
Redactie KW

De Gullegemse Par8, dit jaar aan de 12de editie toe, bleek opnieuw een schot in de roos. Tien opleggers met dansende jongeren denderden met luide muziek door de straten en recht tegenover de Supra Bazar startte omstreeks 21.30 uur een feestje dat zo’n 2000 fuifnummers lokte.

Onder hen de Gullegemse Julie Van Elk en haar Deerlijkse vriendin Marie Vanoverschelde (zie foto), allebei met glans geslaagd in hun tweede jaar van hun studies voor onderwijzeres, voor wie het de eerste keer was dat ze aan de feestelijke inzet van de zomervakantie deelnamen. Op de vrachtwagen van ‘Bubbels on Wheels’ hadden ze zich al degelijk opgewarmd en hun keel schor geschreeuwd. Nu waren ze, samen met Mike Saelens, Neil Speckstadt en Marijn Masschelein, klaar om er tijdens het grote dansfeest eens aardig in te vliegen.

Voor de organiserende Parigo’s was dit de voorlaatste versie van hun Par8-verhaal. “In 2016 trekken wij nog één maal de kar. Daarna is het aan anderen om ons werk verder te zetten”, vertelde medeorganisator Kevin Defieuw.

(AV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier