Ook Harelbeke duivelt met groot WK-scherm

Het groot scherm zou in de omgeving van het Paretteplein kunnen komen. © LOO
Redactie KW

Maar waar haar inwoners de matchen van de Rode Duivels in Rusland zullen kunnen volgen is nog niet duidelijk. Het stadsbestuur zoekt naar een locatie, het Paretteplein komt alvast in aanmerking.

Tijdens het wereldkampioenschap voetbal van volgende zomer in Rusland plaatst het stadsbestuur van Harelbeke een groot scherm in het centrum. Het is de eerste keer dat de stad zo’n evenement voorziet. Veel mensen die in de buurt van de grootschalige centrumwerken wonen, morren en met de voetbalgekte wil burgemeester Alain Top (SP.A/Groen) iets aangenaams organiseren. Sowieso worden alle wedstrijden van onze nationale ploeg uitgezonden, maar ook als de Rode Duivels vroegtijdig sneuvelen, blijft het scherm staan tot en met de finale.

Het is wel niet het enige WK-scherm in Harelbeke. Ook tijdens de jaarlijkse Minivoetbalhappening worden traditioneel de wedstrijden op het wereldkampioenschap getoond, al blijft dat scherm maar een weekend staan.

sp.a Harelbekehttps://www.facebook.com/spa-Harelbeke-274275892687863/https://www.facebook.comFacebook1

BREAKING Goed nieuws voor alle Harelbekenaren, volgend jaar kunnen we het WK samen op groot scherm beleven! Meer info volgt. Iedereen duivel!⚽😈

Geplaatst door sp.a Harelbeke op donderdag 7 december 2017

rich1.0https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1516598865122220&id=274275892687863552

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier