Onderzoek naar gsm-verkeer van Jordan Lukaku (ex-KV Oostende)

30/09/16 om 16:05 - Bijgewerkt om 16:04

Een telefonieonderzoek van het gsm-nummer van Jordan Lukaku moet duidelijk maken of de voetballer aan het stuur zat van zijn wagen, toen die geflitst werd aan de trajectcontrole op de E40. Dat heeft de politierechtbank in Dendermonde vrijdag beslist.

Onderzoek naar gsm-verkeer van Jordan Lukaku (ex-KV Oostende)

© BELGA

De Rode Duivel moest zich vrijdag voor de politierechter verantwoorden omdat hij vorig jaar te snel reed op de E40 tussen Erpe-Mere en Wetteren, waar er trajectcontrole is. Lukaku, die vroeger voor Oostende speelde, maar nu voor Lazio, was niet aanwezig. Hij liet zich vertegenwoordigen door zijn advocaat, die stelde dat Lukaku niet achter het stuur zat omdat hij aan het trainen was met KV Oostende.

Politierechter Peter D'Hondt beval echter een telefonieonderzoek, om na te gaan of de gsm van Lukaku zich op het moment van de vaststelling niet onder een mast langs de trajectcontrole bevond. De advocaat van Lukaku stemde daarmee in.

De zaak wordt opnieuw behandeld op 26 oktober.

(Belga)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!