Ondernemersduo stapt naar Compostela voor vzw De Haerne Club

Redactie KW

Marc Vandenbulcke, CEO van het Heulse Vandenbulcke Confiserie en zijn collega-ondernemer Geert Van Houcke van de Westvlaamse Steencentrale uit Wevelgem zien hun doel stilaan naderen. Na exact een maand wandelen komt Santiago de Compostela in zicht.

Eén maand geleden vertrokken Marc en Geert richting het Spaanse pelgrimsoord. De twee ondernemers hebben nog een kleine week voor de boeg, maar blijven vol goede moed verder gaan. Daarvan getuigen de foto’s en tekstjes op hun Facebookblog ‘Geert & Marc, our way to Compostela’. De bereidwillige medewerking van tal van sponsors brengt de opbrengst van hun tocht stap per stap dichter bij hun doel: 4.000 euro voor het goede doel, de Kortrijkse vzw De Haerne Club. Elke gewandelde kilometer levert 5 euro op voor de vereniging voor doven en slechthorenden.

In de loop van volgende week bereikt het ondernemersduo Compostela. Wie wil kan Geert en Marc nog een laatste duwtje in de rug geven met een aanmoediging op hun Facebookpagina. Storten kan ook nog steeds op BE48 7360 4049 3827. Alle opbrengsten gaan integraal naar De Haerne Club.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier