Okra reisbeurs: 55-plussers zijn fervente dagtrippers en reisfanaten

11/12/14 om 22:46 - Bijgewerkt om 22:46

Bron: Kw

Het was vandaag een drukte van jewelste in het Fabriekspand voor Okra's eerste provinciale reisbeurs 'Samen Reizen 55+'. Het aanbod washeel divers : van dagtrips tot groepsreizen met begeleiding van eigen reisgidsen. 45 toeristische diensten, musea en onthaal- of vakantiehoeves misten deze afspraak met een heel reislustig publiek niet.

Okra is ondertussen een begrip geworden bij de 55-plussers. "Wekelijks worden er in de vele lokale afdelingen allerlei diverse activiteiten georganiseerd", zegt provinciaal verantwoordelijke Pol Vandenbulcke. "Sport, cultuur, zorgwerking, voordrachten, inspiratie en ja ook dagtrips en reizen. Vroeger waren dagtrips en groepsreizen de verantwoordelijkheid van de zes regio's afzonderlijk in de provincie. Waarom zouden die zes regio's nu niet eens de handen in elkaar slaan en in plaats van elk een regionale reisbeurs één grote provinciale reisbeurs te organiseren, vroegen we ons af? En deze reisbeurs 'Samen Reizen 55+' is het resultaat van deze samenwerking."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!