OCMW Kortrijk stelt nieuwe secretaris en financieel beheerder voor

14/07/17 om 13:07 - Bijgewerkt om 13:05

De nieuwe financieel beheerder van het Kortrijkse OCMW wordt Johan Dejonckheere. Hij treedt in functie op 1 september. Nathalie Desmet neemt vanaf 1 november de rol van OCMW-secretaris op zich.

OCMW Kortrijk stelt nieuwe secretaris en financieel beheerder voor

Nathalie Desmet en Johan Dejonckheere © GF

Nathalie Desmet, juriste van opleiding, werkt op dit moment al voor de stad als financieel manager. Daarvoor was ze elf jaar lang financieel beheerder in Deerlijk en Harelbeke. Nathalie is 41, gehuwd en trotse moeder van twee kinderen. In het najaar, op 1 november, neemt ze haar nieuwe functie als secretaris van het OCMW Kortrijk op.

De OCMW-raad stelde daarnaast ook Johan Dejonckheere als financieel beheerder aan. Hij begint op 1 september in zijn nieuwe job. Vandaag is hij aan de slag als financieel stafmedewerker op de financiële dienst. De master in de toegepaste economische wetenschappen heeft verder een verleden bij vzw Mentor. De 42-jarige Johan is gehuwd en heeft drie kinderen.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!