OCMW Ingelmunster werkt samen met zelfstandigen voor aankoop nieuwe auto

12/06/16 om 18:11 - Bijgewerkt om 18:31

In onze gemeente gaat een vertegenwoordiger van de firma Special Ad rond om publiciteit te ronselen bij de zelfstandigen voor de aankoop van een nieuwe wagen voor het OCMW.

Vorige week werden we door twee plaatselijke zelfstandigen - los van elkaar - telefonisch gecontacteerd, met de boodschap dat het OCMW een nieuwe wagen gaat aankopen en dat de zelfstandigen de mogelijkheid krijgen om erop te adverteren. Eerst vernamen we dat het over een nieuwe wagen ging voor de dienst warme maaltijden, later voor een voertuig voor De Cirkel. "Stel je voor, het nieuwe gemeentebestuur zei dankjewel voor bewezen diensten aan Huize Breughel voor het maken van de warme maaltijden. Ze kozen voor een samenwerking met het OCMW in Meulebeke. En nu zouden wij als plaatselijke zelfstandigen moeten helpen meebetalen om een nieuwe auto aan te kopen. Dat kan toch niet", aldus één van de plaatselijke zelfstandigen. Een verhaal dat klopt of zit er meer achter ?
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!