Nu ook dochter van man uit Blankenberge spoorloos verdwenen

06/02/15 om 16:28 - Bijgewerkt om 16:28

Bron: Kw

Het gezin van Kurt en Deborah Vanoverberghe uit Blankenberge heeft sinds gisterochtend niets meer gehoord of gezien van de 16-jarige dochter Laura.

Nu ook dochter van man uit Blankenberge spoorloos verdwenen

UPDATE: Dit meisje is levend en wel teruggevonden.

De vader en de moeder deelden enkele foto's van het meisje op Facebook met de vraag het bericht te verspreiden en uit te kijken naar hun dochter. "Laura is gisteren laatst gezien aan station in Blankenberge, ze wou daar bij een vriend verblijven maar die heeft dat niet toegelaten", wordt er ook bij vermeld, maar dat wil de politie van Blankenberge niet bevestigen. De vader, die in Blankenberge woont, zegt op Facebook te vermoeden dat ze nog altijd ergens in de badstad verblijft. Ze was 's ochtends bij haar moeder thuis in het Oost-Vlaamse Evergem, waar ze eigenlijk woonde, weggelopen.

Het bericht wordt intussen massaal gedeeld op de sociale media. De moeder heeft bij de politie de verdwijning gemeld. Het Gentse parket coördineert de opsporing, ook omdat het helemaal niet zeker is dat het meisje überhaupt in Blankenberge is geweest. Een officieel opsporingsbericht is er vooralsnog niet verspreid.

(FJA/SVK)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!