Nog altijd geen spoor van vermiste vrouw uit Brugge

09/03/15 om 13:55 - Bijgewerkt om 13:55

Bron: Kw

Woensdagochtend tussen 8 en 10 uur verdween huisvrouw Vera Huys (63) spoorloos uit haar woning in de Elzenstraat in Brugge. De politie tast sindsdien in het duister.

Nog altijd geen spoor van vermiste vrouw uit Brugge

Ook het afspeuren van de spoorlijn in Brugge Noord, het Waggelwaterbos, het Duiveketebos en de site AZ Sint-Jan leverden vorige week vrijdag niets op. Er is nog altijd geen enkele tip binnen gekomen.

Briefje achtergelaten

Vera Huys was nog aan het slapen, toen haar man Patrick Kimpe woensdag om boodschappen ging. Hij arriveerde om 10 uur terug thuis en stelde vast dat Vera verdwenen was. Op tafel lag er een briefje, waarin Vera de boodschap achterliet dat zij even gaan wandelen was. Zij is niet teruggekeerd en is sindsdien spoorloos.

Politie en parket hebben geen verklaring voor de verdwijning. Er waren geen familiale problemen noch ruzie. De verdwenen vrouw is evenmin ziek.

Onrustwekkend

Vera Huys is 1,70 meter groot en weegt ongeveer 60 kilo. Ze heeft donker haar en draagt een bril. Welk kledij zij droeg toen zij verdween is niet geweten. Enkel dat zij korte zwarte laarzen draagt. Wie nuttige informatie heeft over Vera Huys, kan altijd contact opnemen met de lokale politie Brugge. De verdwijning wordt als onrustwekkend aanzien.

>> Info : 050 44 88 44

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!