Ninotchka Commeyne (16) uit Roeselare al sinds zaterdagavond vermist

10/11/15 om 12:41 - Bijgewerkt om 16:02

De 16 jaar oude Ninotchka Commeyne is al sinds zaterdagavond vermist.

Ninotchka Commeyne (16) uit Roeselare al sinds zaterdagavond vermist

Ninotchka Commeyne (16) verblijft al even in een instelling in Gent omdat ze met mentale problemen kampt, legt haar zus Tatjana Delbecke-Commeyne uit. "Afgelopen zaterdag kwam ze voor het weekend naar haar papa Jurgen in Roeselare", klinkt het. "Die zette haar om 17.15 uur aan de trein richting Gent heeft af en zag haar ook vertrekken. Maar daarna stopt elk spoor."

De familie gaat er van uit dat ze richting Gent spoorde, maar ook de piste richting Brugge wordt niet uitgesloten. "Zaterdagavond belde de instelling ons op dat Ninotchka daar niet was aangekomen. En sindsdien hebben we mijn zus niet meer gehoord of gezien. Normaal is ze enorm actief op Facebook, nu is het onrustwekkend kalm op haar profiel. Gaar gsm-toestel is ook uitgeschakeld, zodat een mastbevraging niks opleverde."

De familie van Ninotchka schakelde ondertussen al de politie in, net als Child Focus en de Cel Vermiste Personen. "We hopen echt dat we snel iets van Ninotchka horen, want we zijn erg ongerust. We leven al bijna 72 uur in het ongewisse."

Ninotchka Commeyne is 1,56 meter groot en heeft lang bruin haar. Wie haar gezien heeft of denkt te weten waar ze verblijft, kan contact opnemen met haar zusTatjana Delbecke-Commeyne op 0497 35 21 82 of met haar papa Jurgen Commeyne op 0472 800 998 of 0486 40 75 37.

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!