Nina uit Rumbeke doet aan bodypainten

Een van Nina's kunstwerken: "Om een tekening goed te maken, is het belangrijk om het lichaam volledig te beheersen." (GF)
Redactie KW

De droom van Nina Driege is om van het bodypainten haar bijberoep te maken.

Nina Driege, sinds vorige zondag 24, heeft met bodypainten een wel erg aparte hobby. Sinds enkele maanden kunnen we via de sociale media volop van haar kunsten genieten. “Voordien durfde ik het resultaat nog niet delen met de wereld”, bekent Nina.

“Ik ben erg perfectionistisch en leg de lat erg hoog. Het was voor mij gewoon nog niet goed genoeg, ik wou het nog niet aan de buitenwereld tonen. Toen ik de foto’s van het bodypainten online zette, zorgde dat voor heel wat positieve reacties en dat had ik niet verwacht.”

Lichamen

Nina kon zich altijd met hart en ziel uitleven in de kindergrime, maar vorig jaar leek de grote passie voorbij. Nina: “Plots kwam ik op het idee om te bodypainten en als ik een idee heb, dan moet ik dat direct kunnen uitvoeren. Ik belde een vriendin van mij met de vraag of ze wou model staan en zo is alles begonnen.”

“Het toffe aan bodypaint is dat je bijna heel het lichaam ter beschikking hebt en dat is een uitdaging op zich. Ieder lijf is immers verschillend met een heel diverse huidtextuur en dat zorgt voor een extra uitdaging.”

Wie interesse heeft kan Nina altijd bereiken via nina_driege@hotmail.com.

(TD – GF)

Lees ook hierover in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier