Nieuwpoortse kok met Vleterse bieren in Bali

© (Foto RVL)
Redactie KW

Vincent Florizoone (35) van restaurant Grand Cabaret in Nieuwpoort was vorige week te gast in de keuken van Viceroy Bali, een van ‘s werelds meest exclusieve hotelresorts in Bali.

West-Vlaming Nic Vanderbeeken, de chef van het hotelrestaurant, nodigde Vincent uit om de hotelgasten in Bali te laten kennismaken met de West-Vlaamse verfijnde biergastronomie. Vincent nam een selectie Belgische topbieren mee om in zijn gerechten te verwerken of om bij zijn trendy food te serveren. De bieren van de Struise Brouwers uit Oostvleteren en de paters van Westvleteren ontbraken niet op dit gastronomisch event.

Op de foto herken je v.l.n.r.: Vincent Florizoone en zijn vriendin Emilie Germonpre naast Wayan Pretty en Nic Vanderbeeken na een geslaagde gastronomische avond in restaurant Cascades in The Viceroy Bali. (RVL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier