Nieuwpoort: "Viel bijna achterover toen ik het hoorde"

21/01/16 om 12:48 - Bijgewerkt om 12:48

Ook Nieuwpoort kent vanaf deze week zijn nieuwe krak. Na Aaron Blomme vorig jaar kozen de lezers opnieuw voor iemand die intens bezig is met muziek, maar ook maatschappelijk begaan is. Els Debevere wendt haar muzikale vaardigheden aan om goede doelen te ondersteunen. Ze is een waardige krak. Els is van plan de titel met veel trots te dragen. "Ik probeer altijd de naam van Nieuwpoort uit te dragen naar het buitenland."

"Ik was in eerste instantie verwonderd dat ik genomineerd was, want met uitzondering van de mensen met wie ik op muzikaal vlak samenwerk, zijn er -denk ik - nog heel wat mensen in Nieuwpoort die mij nog niet echt kennen. Toen ik vernam dat ik verkozen ben tot krak viel ik bijna achterover. Het doet mij dus enorm veel deugd om te zien dat er zoveel mensen zijn die mij waarderen. Ik denk dat ik ook wel wat stemmen heb gehaald bij mensen die mij kennen als organist in de Sint-Bernarduskerk in Nieuwpoort", opent Els.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!