Nieuwe tatami en sportvloer voor judolokaal in de Barloke in Leffinge

Op deze foto van de officiële inhuldiging van de zaal zien we de judoschool met burgemeester Janna Rommel-Opstaele en schepen van Sport Johnny Devey.
Redactie KW

Het gemeentebestuur van Middelkerke investeerde in een nieuwe sportvloer en een nieuwe tatami voor het judolokaal in de Barloke in Leffinge.

Er werden nieuwe matten aangekocht en onder de matten werd een speciaal verende vloer voorzien. De judoschool telt onder zijn leden al enkele zwarte gordels. Zij kunnen voortaan ook op een comfortabele manier hun sport beoefenen en dat aangepast aan hun niveau. De judoschool was al langer vragende partij om de harde betonnen vloer te vervangen door een nieuwe verende sportvloer. “Het was voor onze leden niet ideaal om de moeilijkere worpen in te oefenen. De schokken kwamen soms echt wel hard aan”, klinkt het.

Ook de sportmatten waren dringend aan vervanging toe. Met deze investering en aanpassingen ligt de weg voor de club open om verder te groeien en een hoger niveau te bereiken. Naast de judoschool maken ook aikidoclub Umi No Dojo en jiujitsuclub Yukio Tani Yoshiki gebruik van het judolokaal.

(MF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier