Nieuwe sociale koopwoningen in Oostrozebeke officieel ingehuldigd

23/09/16 om 20:05 - Bijgewerkt op 01/06/17 om 16:09

De 14 koopwoningen bevinden zich in de Palingstraat in Oostrozebeke.

Nieuwe sociale koopwoningen in Oostrozebeke officieel ingehuldigd

De plechtige inhuldiging van 14 sociale koopwoningen in een zijstraat van de Palingstraat gebeurde in aanwezigheid van Daniel Vanpoucke (ex-burgemeester Meulebeke) Stephanie Vandenabeele (directeur de mandel), Hilde Smits, diensthoofd, architect Eric Huys, toezichter Bart Sobry en de Oostrozebeekse delegatie Karl De Clerck, Luc Derudder en Jean Marie Bonte © .(CLY-foto CLY)

In mei 2015 werd gestart met de bouw van de eerste fase van de sociale koopwoningen in de verkaveling aan de Palingstraat in Oostrozebeke. In een eerste fase werden 14 sociale koopwoningen gerealiseerd en in een tweede fase worden nogmaals 11 koopwoningen gebouwd in deze zeer rustige nieuwe verkaveling dicht bij het centrum van de gemeente. Intussen zijn de werken voor de eerste fase van de 14 woningen voltooid en kunnen geïnteresseerden zich melden. Het gaat om 12 woningen gebouwd met 3 slaapkamers en 2 ruime koppelwoningen met 4 slaapkamer. Leuk is dat er gewerkt werd met verschillende gevelmaterialen, wat zorgt voor een leuk straatbeeld.

Intussen is de Mandel ook nog bezig met de realisatie van 4 koopwoningen op Ettingen in Oostrozebeke.

(CLY)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!