Nieuwe oproep naar tips rond verdwijning Nederlandse die laatst gezien werd in Brugge

18/04/17 om 11:12 - Bijgewerkt om 12:59

Tijdens de zomer van 2014 werd de Nederlandse Antonia Kuijpers, beter gekend onder de naam Mieke, als vermist opgegeven. Op dinsdag 18 april 2017 werd door de cel vermiste personen, de burgerbescherming en het Disaster Victim Identification Team een nieuwe zoekopdracht uitgevoerd op en rond het tankstation in Nijvel langs de E19 dit op basis van nieuwe ontwikkelingen in dit verdwijningsdossier.

Nieuwe oproep naar tips rond verdwijning Nederlandse die laatst gezien werd in Brugge

Mieke werd voor het laatst gezien in ons land, meer bepaald op donderdag 21 augustus 2014 in het station van Brugge. "Ze is die dag een vriendin gaan ophalen aan het station. Rond 11 uur hebben ze de E40 genomen in de richting van Brussel. Omstreeks 11u40 zijn ze gestopt aan het tankstation van Drongen langs de E40. Daar werd Mieke voor het laatst waargenomen door een camera. Ze hebben de verplaatsing gemaakt met een Volkswagen UP met een Nederlandse nummerplaat 98-XXD-1. De meegereisde vriendin heeft verder verklaard dat Mieke haar heeft afgezet aan het Centraal Station van Brussel. Eerder die dag hadden ze ook de E19 genomen en zijn ze gestopt aan het tankstation van Nijvel " vertelt de woordvoerder van het parket.

VW Up van Mieke in station Brugge

VW Up van Mieke in station Brugge

Het parket is nog steeds op zoek naar getuigen en heeft nog verschillende vragen waar ze niet onmiddellijk een antwoord op weten. "Wie heeft Mieke nog gezien op die specifieke 21 augustus 2014? Wie heeft haar later nog gezien? Is ze slachtoffer geworden van agressie? Wordt ze misschien nog ergens tegen haar wil vastgehouden? Dit zijn allemaal vragen die wij ons nog altijd stellen" verklaart de woordvoerder. "Misschien leeft ze ergens ondergedoken omdat ze schrik heeft en bedreigd wordt"

Beschrijving

Mieke in het station van Brugge

Mieke in het station van Brugge

Antonia KUIJPERS, "Mieke", was 45 jaar op de dag van haar verdwijning. Ze is normaal gebouwd en meet 1 meter 74. Ze had halflang blond haar en heeft een verzorgd uiterlijk. Op de dag van haar verdwijning droeg ze een zwart T-shirt met een V-hals, een grijze jas met knoppen, een grijze broek en grijze ballerina's. Ze was ook in het bezit van een zwarte zak en een zonnebril. Iedereen die iets weet over de verdwijning kan hierbij de onderzoekcel gratis bellen op het nummer 0800 30300. Uiterste discretie wordt verzekerd.

Een mail sturen kan ook naar : avisderecherche@police.belgium.eu of via de website www.police.be

(red)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!