Nieuwe look voor Brugge Culinair

Maarten du Bois wil onbekende vissoorten promoten op de beurs. (Foto MVN)
Redactie KW

Fiësta Europa is de nieuwe organisator van Brugge Culinair in het Oud Sint-Jan. Maarten du Bois grijpt de beurs aan om een wedstrijd rond visrecepten te lanceren.

De zesde editie van de gratis beurs palmt van 14 tot 16 maart het Oud Sint-Jan in. De nieuwe organisatoren van Fiesta Europa kiezen ook in de beurs voor vernieuwing : een mondo markt op de site, buiten in de tuin en in het koetshuis, een culinaire markt in de benedenzaal, en een aantal pop up-restaurants en een kinderparadijs in de ziekenzalen op de eerste verdieping.

Visgroothandelaar Maarten du Bois wil de beurs aangrijpen om onbekende vissoorten onder de aandacht te brengen. “Ik zal alvast het goede voorbeeld geven en eind augustus in Zeebrugge een gooi doen om de grootste vissoep van Europa te maken. Voor die vissoep wil ik heel wat onbekende vissoorten gebruiken.”

(SR)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Brugsch Handelsblad van vrijdag 7 maart.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier