Nieuwe leslocatie voor cvo MIRAS in Ieper officieel geopend

We zien een aantal van de directieleden voor de nieuwe leslocatie in de Tempelstraat. © (EG)
Redactie KW

In de Tempelstraat 41 in Ieper werd zaterdag een nieuwe leslocatie van cvo Miras in gebruik genomen. Het zijn de eerste lokalen in Ieper die een Miras-look uitstralen.

Het vertrouwde groen van cvo Westhoek-Westkust maakte plaats voor het oranje van cvo Miras. Het Centrum voor Volwassenenonderwijs (cvo) MIRAS, het voormalige CVO Westhoek-Westkust, biedt een uitgebreide waaier van opleidingen en cursussen aan.

Het centrum is een gevestigde waarde in de regio Ieper en hecht veel belang aan kwaliteitsvolle infrastructuur voor cursisten en medewerkers. Daarom werd dicht bij de hoofdcampus in de Stationsstraat 25, een gelijkvloerse verdieping van een appartementsblok aangekocht. In het gebouw werden twee leslokalen ingericht, waaronder een echte fotostudio. Digitale fotografie kan er naar hartenlust beoefend worden. Daarnaast werd voor de leerkrachten voorzien in een pauzelokaal met keuken en een ruimte om te overleggen en te werken. Voor de mobiele medewerkers van het cvo kwam er een flexibele kantoorruimte.

De typerende oranje MIRAS-kleur kleurt ook het interieur. Wie interesse heeft in een opleiding bij cvo MIRAS kan kiezen uit een groot aanbod. Van opleidingen Informatica tot Talen, van Diploma secundair onderwijs tot Nederlands voor anderstaligen, van Creatie tot Economie, van Techniek tot Voeding, van Zorg & Welzijn tot HBO5 [Graduaat]. Voor een groot deel van deze opleiding kan men ook in januari instappen.

Info: www.miras.be.

(EG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier