Nieuwe lekkernij: bier op basis van pasta en tomaten

13/02/18 om 11:00 - Bijgewerkt om 10:59

Een speciaalbier met toetsen van tomaten en pasta? Dankzij Bert Van Hecke van de BOMBrouwerij kan je het in huis halen. En de Rumbekenaar koestert nog grote plannen, want dit jaar wil hij in Hangar 15 een eigen proefbrouwerij opstarten.

De lancering van de Triporteur Basta vindt op Valentijn plaats in het Italiaanse Rimini, en dat heeft zo zijn redenen. "Het idee voor onze Basta ontstond immers tijdens een etentje met een Italiaanse importeur in Sicilië. "Hij wilde een IPA Indian Pale Ale aan zijn gamma toevoegen, maar ik besloot het over een iets andere boeg te gooien."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!