Nieuwe kantine KSV Bredene opent de deuren

23/08/16 om 09:00 - Bijgewerkt om 09:00

Omdat het sportcentrum van Bredene uitgebreid wordt met een nieuwe vleugel voor gevechtssporten, moet de voorlopige voetbalkantine afgebroken worden. De nieuwe 'Club 13' zal worden uitgebaat door Malika Adjou en Mike Vanbillemont.

Nieuwe kantine KSV Bredene opent de deuren

Uitbaters Mike en Malika voor de nieuwe 'Club 13'. © FRO

De afbraak van de oude gebouwen betekende dat KSV Bredene andermaal zonder kantine kwam te staan. Het gemeentebestuur had begrip voor de noden van de club en installeerde een prefab kantine tussen de twee voetbalvelden. Vorige week werd de 'oude' kantine al leeg gemaakt en daarop volgde de verhuizing naar de nieuwe 'Club 13'.

Zondag, voor de bekerwedstrijd tegen VV Oostnieuwkerke, konden de supporters al kennis maken met de nieuwe kantine, die wel al open, maar nog niet helemaal afgewerkt is. Volgens de club komt alles wel in orde voor de start van de competitie. Op 24 september is iedereen vanaf 19u. welkom voor 'Varken aan 't spit'. Inschrijven kan bij Malika Adjou en Mike Vanbillemont, de uitbaters van 'Club 13'.

(FRO)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!