Nieuwe groep op Facebook verzamelt positivo’s met ideeën uit Hooglede

Redactie KW

Geert Demeyere heeft op Facebook een groepspagina opgestart waar elke Hoogledenaar zijn mening kan uiten. Een forum dus, waarbij Geert hoopt dat er ook interesse vanuit het gemeentebestuur komt.

Geert wil de grieven van de Hoogledenaar zo op een positieve manier kenbaar maken. “Het is de bedoeling mensen te sensibiliseren en op te roepen positieve ideeën naar voor te brengen over de gemeente. Het zou ook een meldpunt van problemen moeten zijn, geen klaagmuur met ongepaste reacties. Wie al te negatief is vliegt er gewoon uit. Via deze pagina kunnen problemen gemeld worden om er een oplossing voor te zoeken, en hopelijk bereikt dit ook het gemeentebestuur. Anderzijds hoop ik dat iedereen die iets zinvols te melden heeft dat ook doet.”

Geert startte de pagina naar aanleiding van snelheidsduivels die door de Rodenbachstraat scheuren en waar heel wat mensen zich aan ergeren. In twee dagen tijd had de pagina al meer dan 100 leden. Ook burgemeester Rita Demaré liet al weten blij te zijn met de betrokkenheid van Geert Demeyere, maar geeft ook mee dat ze niet elke opmerking op de groep altijd zal kunnen lezen. Ze stelt voor dat Geert de belangrijkste items bundelt en eens per maand aan haar bezorgt.

De bewuste groep op Facebook vind je hier.

(GD)