Nieuwe feestcommissie start met volksfeest

De dames van de nieuwe feestcommissie: Fabienne Parreyn, Liselotte Ternier, Ann Soete, voorzitster Isabelle Verlodt en Ann Segaert. © JTV
Redactie KW

De feestcommissie van Steenkerke heeft onlangs de fakkel overgedragen aan een nieuw team.

De nieuwe feestcommissie, bestaande uit vijf energieke dames, heeft zaterdagavond, op de vooravond van Steenkerke kermis, meteen een heus volksfeest georganiseerd. Vele Steenkerkenaren, vrienden en kennissen van de dames maar ook toevallige voorbijgangers konden tussen 19 en 20 uur genieten van een gratis cocktail.

Daarvoor werd een deel van de Steenkerkestraat ter hoogte van het dorpscafé ‘De Kunstemaecker’ afgezet en voorzien van zitjes en receptietafels. Na de gratis receptie vloeide de drank rijkelijk uit de tapkraan van het enige dorpscafé. Een accordeonist toverde ‘Gigi l’amoroso’ uit zijn trekzak terwijl de worstjes op barbecue vlotjes tussen de broodjes belandden. Met een dansje onder de speciaal aangebrachte sfeerverlichting of een babbel tussen pot en pint werd de feestelijke avond afgesloten. Alvast een succesvolle start voor de dames van de feestcommissie.

(JTV – foto JTV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier