Nieuw woonzorgcentrum in Knokke-Heist is vergelijkbaar met luxehotel

Redactie KW

Vrijdag werd het nieuwe vijfsterrenwoonzorgcentrum ‘Belle Epoque’ van Orpea Belgium officieel geopend in Duinenwater.

In Knokke-Heist werd het nieuwe woonzorgcentrum Belle Epoque geopend. Samen met Park Lane in Antwerpen, dat op 29 februari 2016 de deuren opende, vult Orpea Belgium hiermee de vraag in om binnen de bejaardenzorgsector residenties van topklasse aan te bieden. Tegelijk creëert Orpea Belgium in Knokke-Heist om en bij de 100 extra jobs.

Belle Epoque is de nieuwste parel aan de kroon van Orpea Belgium. Orpea investeerde 34 miljoen euro in dit majestueuze nieuwbouwproject dat werd afgewerkt in slechts 22 maanden. De aantrekkelijke leefomgeving op een oppervlakte van 10.755 m² omgeven door een tuin van 9.431 m² combineert grote en heldere open ruimtes, ongezien comfort en levenskwaliteit met een individuele zorgaanpak.

Nieuw woonzorgcentrum in Knokke-Heist is vergelijkbaar met luxehotel

Het woonzorgcentrum herbergt zowel een dagcentrum met 10 kamers voor kortverblijf, een rusthuis met een capaciteit van 70 kamers, 21 assistentiewoningen en een unit met 17 bedden speciaal toegewijd aan gedesoriënteerde personen. De kamers variëren in grootte tussen 24,5 m² en 61 m². Prijzen schommelen tussen 95 en 250 euro per dag.

Het biedt een kwalitatief hoogstaande service die vergelijkbaar is met die van een luxueus hotel: een gastronomisch restaurant onder leiding van sterrenchef Yves Mattagne, een mooi binnenzwembad, een verzorgings- en wellness center, diverse activiteiten en dagelijkse animatie onder professionele begeleiding.

(DM)

>> Bekijk hier een fotospecial van het nieuwe woonzorgcentrum

>> Meer info: www.orpea.be