Nieuw Halloweenevent in Roeselare moet nog meer volk naar winkels lokken

Voorzitter Filip Van Heghe samen met een van de griezels die op 28 oktober alvast beloofde present te zijn tijdens het gloednieuwe Halloweenevent. (Foto SB) © Stefaan Beel
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Op zaterdag 28 oktober wordt het centrum van Roeselare ondergedompeld in Halloweensfeer. Zo’n tien acts palmen het centrum in.

Zaterdag 28 oktober kan je in het stadscentrum heksen, spoken en zombies tegen het lijf lopen. Het kernwinkelgebied griezelt er op los tijdens het Halloweenevent. “Wie van 14 tot 18 uur komt shoppen, maakt kans om oog in oog te staan met griezelige en geestige straatanimatie. Enge figuren uit the Adams Family en mysterieuze Michael Jackson Zombies zullen tussen de mensen dwalen”, vertelt centrummanager Jeroen Debruyne.

In de winkels loopt een etalagewedstrijd waarbij het de bedoeling is dat de etalage zo griezelig mogelijk ingericht wordt. Op de Facebookpagina van vzw Shopping & Centrum Roeselare kun je vervolgens stemmen op de griezeligste etalage. De winnaa rkrijgt een kadobon.

“Naast de traditionele evenementen willen we iedere kans grijpen om de beleving in het centrum te verhogen en nog meer mensen naar de Roeselaarse winkels te lokken”, klinkt het.

(TD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier