Neos Waregem neemt nieuwe start met een nieuwe voorzitter

Voorzitter Roger Amez (midden) en zijn medewerkers v.l.n.r.: Hans Herreman, Monique Mauroo, Luc Verspeelt, Agnes Calant, Marc Verspeelt, Annie Goetelen, Frans Verhamme en Francine Vercamer. (HDV)
Redactie KW

Na het ontslag van Noel Verstraete als voorzitter van Neos Waregem heeft de vereniging na een moeilijke periode een nieuwe start genomen. Roger Amez heeft nu de touwtjes in handen genomen.

“Alle senioren zijn welkom bij ons, zonder onderscheid van rang of stand. Het is in de eerste plaats een plek waar het leuk is om samen te komen. Je ontmoet er je vrienden en leert er nieuwe mensen kennen. Je haalt herinneringen op en praat bij. Neos-leden houden van gezelligheid en van goed gezelschap. Zo voelt iedereen zich meteen thuis en wordt Neos binnen de kortste keren een echte vriendenkring”, legt de nieuwe voorzitter Roger Amez uit, die kan terugvallen op zijn medebestuursleden Hans Herreman (ondervoorzitter), Luc Verspeelt (penningmeester), Agnes Calant, Annie Goetelen, Monique Mauroo, Francine Vercaemer, Frans Verhamme en Marc Verspeelt.

(YVW)

Het volledige verhaal lees je in De Krant van West-Vlaanderen, editie Het Wekelijks Nieuws Gaver van vrijdag 21 maart.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier