Nadenken over de toekomst van voedsel: "Weten we nog wat we eten?"

16/06/17 om 10:22 - Bijgewerkt om 10:37

In de hoeve Heerlijkheid van Heule organiseerde de eco-actieve organisatie Velt De Streekproef. Een 20-tal consumenten en producenten zaten rond de tafel om na te denken over voedsel en de toekomst van ons eten.

"Met De Streekproef wilden we mensenzowel uit de stad als van op het platteland samenbrengen in een voedselspil", zegt Leentje Speybrouck, mede-initiatiefnemer van De Streekproef. "Voedselspillen zijn initiatieven van burgers en ondernemers waar stad en platteland, boer en consument samenwerken. Hier in de Heerlijkheid in Heule hebben we daarvoor de ideale locatie. Samen denken we na over ons eten bij een hapjes en een drankje."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info