Nacht van Burgemeester in Ardooie met optreden Laura Lynn

Laura Lynn. (GF)
Redactie KW

Op zaterdag 15 oktober staat er een tweede editie van De Nacht van de Burgemeester op het programma. Laura Lynn speelt daarbij een heuse thuiswedstrijd.

Toen burgemeester Karlos Callens in 2014 exact 25 jaar de burgemeesterssjerp droeg, ontstond het idee om iets leuks te doen voor en met de inwoners van de gemeente. “Een heus volksfeest”, klonk het toen.

De tweede Nacht van de Burgemeester vindt nu plaats op zaterdag 15 oktober in de evenementenhal De Ark. Om 20 uur mag Laura Lynn het feestje openen. Voor de fans: de dag nadien is er in Oudenaarde de jaarlijkse fandag van Laura Lynn. Na Laura Lynn mogen de Soulbrothers aantreden. Dit trio bestaat uit Wim Soutaer, Charel van Domburg (bekend van The Magical Flying Thunderbirds) en Vincent Goeminne (van The Dinky Toys).

Ook voor de afterparty werden toppers aangesproken. DJ Bob is al sinds jaar en dag een vertrouwde naam in het milieu, gaande van KLJ-fuiven en Dranouter tot Tomorrowland. DJ Kristof mag aansluitend een feestje bouwen.

Kom op tegen kanker

Net als de vorige keer gaat de opbrengst naar Kom op tegen kanker. Toen was dat goed voor een cheque van 2.500 euro. Kaarten kosten 12,5 euro in voorverkoop en 15 euro aan de deur.

Tickets en info: www.denachtvandeburgemeester.be.

(BVB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier