Na koers nu ook eerste ‘Run der Dorpelingen’

Redactie KW

Naast de Koers Der Dorpelingen in Bellegem wordt er dit jaar ook een Run der Dorpelingen georganiseerd, in samenwerking met Bell’femmes.

Naast de Koers Der Dorpelingen in Bellegem wordt er dit jaar ook een Run der Dorpelingen georganiseerd, in samenwerking met Bell’femmes. De organisatie hoopt op die manier ook vrouwen aan te trekken. Net zoals bij de Koers der Dorpelingen, die de Ago-Mydibel-classic is, wordt de eerste Run der Dorpelingen ondersteund door een Bellegemse ondernemer, Bruno Devriese. Het loopevenement zal dus gedoopt worden tot de Devriese-run. Het wordt geen wedstrijd met een podium maar een gezonde activiteit voor iedereen.

De inschrijvingsavonden voor de Koers der Dorpelingen en de Run der Dorpelingen vinden plaats in verschillende Bellegemse horecazaken, telkens van 20 tot 22 uur. Inschrijvingsprijs voor de koers bedraagt 15 euro.

Op de foto zien we v.l.n.r. Ruben Depaepe, Sam Van de Maele, Stijn Loosveld, Lander Vermeulen, Hendrik Van Dael, sponsor Bruno Devriese, Katrien Dendievel, Delfien Vanneste, Steven Feys en Ellen Desloovere. Vooraan staan Nane en Lieze Loosveld.

(EDB – foto EDB)