Na de ‘opgestapelde bouwmaterialen’ staat nu ook ‘statussymbool’ te koop

"Het is ook een imagowagen, lees: hij is dik, duur, razend snel, maar vooral : het is geen BMW, dus zult u die smerige blikken vol afkeur op de snelweg niet krijgen, en bovendien wordt u niet gecatalogeerd als 'nen agressieve Johnny'. © GF
Redactie KW

Ben uit Adinkerke, die eerder ook al de lachers op zijn hand kreeg met zijn ‘lot mooi opgestapelde bouwmaterialen in de vorm van een huis’, heeft nu een ‘statussymbool’ in de aanbieding voor 20.000 euro.

Zoekertjessite 2dehands.be werd een dikke maand geleden plots (nog) een stuk grappiger toen ene Ben uit Adinkerke er een woning te koop aanbood en dat op een wel heel eigenzinnige manier deed. Het huis werd niet gewoon als huis omschreven, maar als een lot mooi opgestapelde bouwmaterialen en voorzien van de vele (onverwachte) voordelen die het te bieden had.

Zijn zoekertje ging viraal en de vraagprijs van 310.000 euro werd eind vorige week zo goed als geboden. Toeval of niet, maar het hoogste bod staat momenteel op naam van een gebruiker met de profielnaam ‘Audi A4 4X4 break’ en zit nog een kleine 20.000 euro onder het gevraagde bedrag. Het bod werd op 28 mei gedaan.

“U wilt vrienden maken maar niks maakt u interessant?”

Of Ben uit Adinkerke daadwerkelijk zijn woning wil verkopen, dan wel aan een uitgekiend plan bezig is, zal de toekomst moeten uitwijzen. Feit is hoe dan ook dat de ‘Audi’ blijkbaar inspirerend werkte, want ook op 28 mei zette de man een tweede zoekertje online. Nu verkoopt hij een ‘statussymbool’, in casu een prachtige bling bling Audi A4 S-line (alstublieft) uit 2010. “Ideaal om mee te scoren bij een Mieke, of haar ouders”, maakt hij potentiële kopers warm. “U wilt vrienden maken maar niks maakt u interessant? U hebt een complex over de maat van uw apparaat? Dan hebben wij een plan!” Na nog elvendertig andere logische en minder voor de hand liggende voordelen, geeft de verkoper stiekem toe dat hij nu ook geen échte autokenner is. “Deze Audi A4 S-line (alstublieft !) is uitgerust met een pack lounge (don’t ask , i don’t even know)”, verklapt hij.

En intussen ziet Ben uit Adinkerke duidelijk ook brood in zijn aparte aanpak. “Wilt u ook iets verkopen op deze manier? Contacteer mij”, voegt hij er nog aan toe.

Het zoekertje kan je hier bekijken.

(FJA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier